Du kan ångra en import, men funktionen stöder endast nyskapade objekt.
❔ Hur gör jag?
Klicka på Ångra och bekräfta åtgärden. Alla objekt som skapades i den specifika importen tas då bort, och ångerdatumet uppdateras i importtabellen.
Objekt som uppdaterades under importen och ersatte befintlig data återställs inte – de behåller den uppdaterade informationen.
Ångra-funktionen är endast tillgänglig i 4 veckor efter att importen slutfördes.